Vill du veta mer? Ring oss på: 070-849 16 33

Cõte Ouest/ Jean-Marc Palisse

Larm

Larminstallationer på Öland och i Kalmar

Att ha ett säkert och tryggt hem är viktigt för oss alla. Säkra ditt hem med en larminstallation från oss!

Vi är ett företag med en lång och gedigen erfarenhet. Med mer än 30 år i branschen kan du som kund känna dig trygg när du anlitar oss för att installera ditt larm. Vi utför larminstallationer och service till såväl privatpersoner som företag. Inga larminstallationer är för små eller för stora för oss.
Vår bas finns på Öland men när det kommer till larm är vi är även verksamma i Kalmar med omnejd.

Vi är självklart måna om att kontinuerligt uppdatera oss om det senaste på marknaden och i nuläget utför vi allt fler installationer av det senaste i larm-väg, nämligen KNX-anläggningen. KNX, även kallat Smarta hem, har snabbt blivit bland de populäraste larm-systemen på marknaden. Detta system kopplas till fastigheten och ger dig möjlighet att styra, inte enbart över ditt larm, utan hela ditt hem via din telefon. Det ger dig möjlighet att granska belysningen, kraften, värmen, ventilationen mm.

Är du intresserad av en installation av KNX, eller andra larm? Tveka inte att kontakta oss! Välkommen till oss på Elförbättringar – ditt självklara val när det gäller larm och larminstallationer i Kalmar och på Öland!

Larm i Kalmar och på Öland

I över 30 år har vi gjort vårt yttersta för att sätta kunden i fokus. Vi förstår att våra kunder uppskattar att vi alltid utgår ifrån deras behov och önskemål, inte minst när det kommer till larm och larminstallationer. Med ledstjärnor som lyhördhet, noggrannhet och kundfokus är vi säkra på att våra kunder blir nöjda och det har tillåtit oss att fortsätta med det vi brinner för. Om du är i behov av larm och finns på Öland eller i Kalmar med omnejd, tveka inte att kontakta oss. Vi hjälper dig gärna från start till mål och vi kommer göra vårt yttersta för att du som kund ska bli nöjd med ditt larm.

Varmt välkommen till Elförbättringar, ditt självklara val av leverantör för larm och larminstallationer i Kalmar och på Öland!