ELINSTALLATION

Elförbättringar på Öland AB är ett installationsföretag som håller till i Rönnerum.

ELINSTALLATIONER I KALMAR OCH PÅ ÖLAND

Vi på Elförbättringar har mer än 30 års erfarenhet av elinstallationer i Kalmar och på Öland. Om du är ute efter en professionell elektriker med konkurrenskraftig kompetens i branschen så har du kommit helt rätt! Vi erbjuder tjänster som elinstallationer, nyinstallationer, renoveringar och service. Med andra ord är vi heltäckande inom elinstallationer. Förutom privatpersoner så vänder sig även företag till oss, inga uppdrag är varken för små eller för stora för oss.

NYINSTALLATIONER, RENOVERINGAR & SERVICE AV EL

Vi erbjuder ett heltäckande utbud av tjänster inom elinstallationer men vi är också medvetna om att vi inte är den enda elfirman på marknaden. Det finns många anledningar att anlita just oss och några av dessa är:

  • Mer än 30 års erfarenhet av elinstallationer, nyinstallationer, renoveringar och service
  • Gedigen kompetens som innebär trygghet för dig som kund att allt utförs korrekt och säkert
  • Vi utgår alltid ifrån just dina behov och önskemål och sätter dig som kund i fokus

Vi finns i Rönnerum på Öland så givetvis har vi en bred kundkrets på Öland men vår närhet till Kalmar har gjort att vi utför väldigt många elinstallationer även i Kalmar.

Oavsett om du befinner dig i Kalmar eller på Öland så kan vi hjälpa dig med just dina elbehov. Varmt välkommen att kontakta oss redan idag om du har frågor eller funderingar.

Hyr skylift hos oss
Kontakta oss